top of page
Pelle leg psykolog

OM

Jag är Leg Psykolog sedan 2009 utbildad vid Göteborg Universitet och vidareutbildad i KBT, ACT, MI, MBSR, CFT och Existentiell Rådgivning. Jag är certifierad i Interpersonal Dynamics Inventory (IDI), MAP/MATRIGMA, Team Pro Inventory (TPI) och Hogan Personality Inventory.

Jag har arbetat med ledar-, grupp- och organisations- utveckling i offentlig och privat sektor sedan 2012. I det offentliga i yttersta linjen, via EC upp till direktörsnivå; i affärsdriven verksamhet från motsv EC till VD-nivå. 

Jag är en erfaren utbildare, föreläsare och handledare i en rad olika verksamheter, och har mångårig erfarenhet av psykologisk behandling.

Jag har en fil.kand i Litteraturvetenskap, Idéhistoria, och Franska, och har tidigare arbetat i en rad olika funktioner och roller inom film, radio, tv, teater, reklam, mm. 

 

Jag har tidigare varit anställt på bl a Västra Götalands- regionen, Capio, PBM och Psykologpartners,  men driver sedan 2023 egen verksamhet i lokaler i centrala Göteborg.

 

Jag är också stolt partner i Molekyl.se, ett aktivt samarbete mellan seniora experter som hjälps åt att stötta företag där och när det behövs. 

bottom of page